192/193 infoVijesti

Jučer gorjelo na više lokacija u našem gradu, u Ivančićima požar prijetio kući

Tragedija koja se u utorak dogodila u karlovačkom predgrađu Gornje Mekušje, gdje je na livadi blizu kuće, pri spaljivanju suhe pokošene trave, preminuo 80-godišnji muškarac, još je jedno upozorenje svima onima koji na svojim njivama i livadama spaljuju suhu travu, nisko raslinje i slično. Nesretni muškarac je uslijed jakog gorenja suhe trave udisao vrući dim što je dovelo do smrti.

To je ove godine već treći takav slučaj u Karlovačkoj županiji jer su, podsjetimo, dvije starije žene smrtno stradale ranije u Krnjaku i Slunju, a sada evo i muškarac u Karlovcu.

Gorjelo je utorak i na krašićkom području, ali na sreću bez ozlijeđenih osoba i bez materijalne štete. Oko 21:15 h jaskanska je policija, naime, zaprimila dojavu o požaru suhe trave i niskog raslinja u mjestu Kučer, kojega su uspješno ugasili članovi DVD-a Krašić.

Gorjelo jučer na više lokacija u našem gradu

Gorjelo je jučer i na više lokacija na širem jaskanskom području, ali na sreću bez ozlijeđenih osoba i bez materijalne štete. Jučer poslijepodne, malo prije 17 sati, požar suhe trave i niskog raslinja planuo je u Donjoj Kupčini, a nekoliko minuta kasnije i u Pisarovini. Vatru su ugasili članovi DVD-a Donja Kupčina, odnosno DVD-a Pisarovina.

Sinoć u 20 sati, požar suhe trave i niskog raslinja planuo je i u naselju Donja Reka, a zahvaljujući intervenciji članova DVD-a Jastrebarsko vatra je uspješno ugašena.

Jaskanski vatrogasci jučer su bili i na gašenju požara otvorenog prostora, koji je prijetio i obližnjoj kući, u svetojanskom mjestu Ivančići, te su i tamo uspješno obavili svoj posao.

Foto
DVD Jastrebarsko

Sličan sadržaj

Back to top button