Jaska i okolicaVijesti

Mlada Jaskanka Ela Mahečić napisala roman na engleskom jeziku “Love under masks”

U nedjelju je u našem gradu održana promocija romana “Love under masks” mlade autorice Ele Mahečić u nakladništvu Društva naša djeca Jastrebarsko.

S ciljem da potičemo dječje stvaralaštvo, odlučili smo objaviti roman na engleskom jeziku kojeg je mlada autorica pisala u vrijeme pandemije, a da nitko, osim njezinog brata, to nije znao. Kad je mlada 16-godišnja Ela završila svoj roman na engleskom jeziku, nije dugo trebala da isti ugleda svjetlo dana.

Uz financijsku potporu Zagrebačke županije roman je lektorirala Aleksandra Đurđica Pinturić Radošević, grafički uredila Sonja Stanković a tiskan je u Foto studiju Jaska u nakladi od 100 primjeraka.

Uz nazočnost rodbine i prijatelja promocija je održana u Hotelu Princess gdje je majka prigodno zahvalila svim sudionicima ovog, za njih iznimno važnog, projekta.

U romanu se radi o djevojci Elizabeth koja tražeći sebe i nailazeći na previranja duša oko sebe traži svoj put. Želja je da trnja bude što manje, ali to nije mogla izbjeći. Preko glavnog lika Elizabeth, autorica je željela prikazati kako previranja mogu donijeti svjetlo u vlastite i tuđe živote i upaliti iskru koja će tinjati, čekajući trenutak da se rasplamsa plamenom ljubavi koji život znači. Nadajući se da će ovaj roman čitatelje potaknuti na promišljanje i da će upaliti mali plamičak za razna djelovanja u i oko sebe.

Foto
DND Jastrebarskofacebook

Sličan sadržaj

Back to top button