Jaska i okolicaVijesti
U trendu

Pet novooboljelih u županiji, jedna osoba preminula u Ispostavi Jastrebarsko

Pet je novooboljelih od bolesti COVID-19 u protekla 24 sata u Zagrebačkoj županiji, objavio je danas tijekom prijepodneva županijski Zavod za javno zdravstvo. Novi slučajevi zaraze koronavirusom potvrđeni su na području ispostave Zaprešić i to četiri te jedan na području Velike Gorice.

Nažalost ima i novih preminulih od početka ovog mjeseca i to troje. Jedna osoba s velikogoričkog područja je umrla 2. srpnja, a dvije 1. srpnja s područja Jastrebarskog i Samobora. Radi se o pacijentima koji su preminuli u bolnicama u Zagrebu tako da je do sada od početka pandemije u našoj županiji ukupno preminulo sedmero ljudi. Drugim riječima, tek su danas, s nekoliko dana zakašnjenja, u Županijskom Zavoda za javno zdravstvo evidentirane smrti o kojoj smo javili prošlog petka.

Trenutno, prema ovim posljednjim današnjim podacima, u Zagrebačkoj županiji imamo 54 aktivna slučaja koronavirusa, od čega 6 na području Ispostave Jastrebarsko.

*promjena u tablici u odnosu na podatke od jučer – 4 nova slučaja u ispostavi Zaprešić i 1 novi slučaj u ispostavi Velika Gorica *također promjena je u tablici umrli u ispostavama Samobor, Velika Gorica i Jastrebarsko – radi se pacijentima koji su umrli u bolnici u Zagrebu 1. i 2. srpnja

 

Povezane vijesti

Back to top button