Jaska i okolicaVijesti

Počinju radovi u južnom dijelu grada, danas kreće prva od pet faza

Iz gradske tvrtke Vode Jastrebarsko izvijestili su da će danas tijekom dana nastupiti nova prometna regulacija u donjem dijelu Jaske, na gradilištu projekta Naša voda, naša budućnost. Očekuje se da će radovi trajati do početka lipnja.

U prvoj fazi čije je planirano trajanje do 22. svibnja radovi će se izvoditi u Ulici Nikole Tesle, od raskrižja s Cvetkovačkom do raskrižja s Kolodvorskom ulicom.

Radovi u okviru druge faze počet će 20. travnja i trajat će do 8. svibnja, a obuhvatit će Kolodvorsku od raskrižja s Ulicom Vatroslava Rožića do raskrižja s Ulicom Janka Matka.

Faza tri kreće 5. svibnja s radovima u Kolodvorskoj, od raskrižja s Ulicom Nikole Tesle do Ulice Vatroslava Rožića i trajat će do 15. svibnja, dok će istovremeno krenuti i radovi faze četiri u Ulici Vatroslava Rožića od Kolodvorske do Ulice Kamile Tompe, a čiji je završetak planiran do 18. svibnja.

Posljednja peta faza počet će 14. svibnja u Kolodvorskoj ulici od raskrižja s Ulicom Janka Matka do kućnog broja 26, a predviđa se da će trajati do početka lipnja.

Tijekom radova koji će se izvoditi u Ulici Nikole Tesle, odnosno na državnoj cesti D310, promet će biti reguliran naizmjeničnim propuštanjem vozila slobodnim dijelom prometnice uz regulaciju gradilišnim semaforom. Pojedine dionice preostalih spomenutih nerazvrstanih cesta zatvarat će se sukladno fazama izvođenja radova te će tako na određenom dijelu prometnice na kojoj se u tom trenutku izvode radovi, promet biti obustavljen za sva vozila osim interventnih i vozila stanara.

Vode Jastrebarsko sve građane u zoni radova mole za poštivanje nove prometne regulacije te im zahvaljuju na razumijevanju i strpljenju.

Sličan sadržaj

Back to top button