SportVijesti

Poraz Jaske Vinogradara u kupu

Nogometaši Jaske Vinogradara poraženi su u jučerašnjoj utakmici 1/16 finala Hrvatskog nogometnog kupa u Belišću od istoimenog domaćina s 4:0. Pred 150 gledatelja Belišće je već do poluvremena stvorilo prednost 3:0, a početkom drugog dijela postavljen je konačni rezultat koji i ukazuje na dva ranga razlike u natjecanjima u kojima klubovi nastupaju. Belišće je, naime, pri samom vrhu u 3. HNL Istok, dok Jaska Vinogradar nastupa u Jedinstvenoj županijskoj ligi, petom rangu hrvatskog nogometa.

Premijerni je to bio nastup jaskanskog nogometnog kluba u 96-godišnjoj povijesti u ovoj fazi Hrvatskog nogometnog kupa. Podsjetimo, u lipnju ove godine spojili su se NK Jaska i NK Vinogradar u NK Jaska Vinogradar Jastrebarsko, a klub je preuzeo statusni koeficijent nekadašnjeg Vinogradara što je omogućilo nastup u 1/16 finala Hrvatskog nogometnog kupa gdje su jučer završili svoj put.

Klub s Centrale sada se okreće prvenstvenim obvezama koje slijede već za vikend kada će ugostiti Slogu iz Križa, a potom i utakmici županijskog kupa protiv Bistre idućeg tjedna također na domaćem terenu.

Foto
NK Jaska Vinogradar

Sličan sadržaj

Back to top button