SportVijesti

Tilček Team upisuje nove članove, donosimo i novosti iz kluba

Iz sportskog kluba Tilček Team izvijestili su da upisuju trkače, bicikliste i osobe koji se žele ili vole kretati te poručuju: “U našim redovima danas imamo rekreativce amatere koji trče, rekreativne bicikliste koji bicikliraju kratke ali i duge rute, hodače koji hodaju i penju se na Japetić i okolna brda, a svima nama je rekreacija važna za naše zdravlje.” Detalje o upisima u Tilček Team doznajte na web stranici kluba.

Od Tilčeka dolazi i informacija kako su njihovi članovi zajedno sa jaskanskim planinarima odradili vikend uspon na Japetić, a Ivan Puškarić ponovno je sjeo na bicikl i u manje od 13 sati odvozio 336 kilometara na ruti po Zagrebačkoj, Karlovačkoj i Ličko-Senjskoj županiji.

Recimo i kako su Tilčeki uz pomoć prijatelja i donatora kluba, osigurali prvi vlastiti šator sa klupama i stolovima koji će biti korišteni u narednim utrkama i događajima.

A član kluba postao je i Marko Kos koji je od prije poznat kao humanitarac i sportaš, a jaskanskoj se javnosti predstavio nedavno u projektu Pedalom za Krijesnice (koji i dalje možete pomoći donacijom).

Sličan sadržaj

Back to top button