Jaska i okolicaVijesti

Upoznajte časnu sestru Paulu Puzjak | AUDIO

Sestra Paula je posvećena Bogu kao redovnica više od pola stoljeća

U našoj današnjoj emisiji ‘Božji prijatelji’ koju realiziramo u suradnji sa vlč. Filipom Marićem iz Župe sv. Nikole biskupa Jastrebarsko, a koji je ujedno i urednik emisije, gostovala je sestra Paula, pravim imenom Marija Puzjak, redovnica Družbe sestara milosrdnica svetoga Vinka Paulskoga.

Tko je zapravo sestra Paula, koje osobe su utjecale na njezin život i odluku da postane časna sestra i je li imala potporu bližnjih u tome, kako se postaje časnom sestrom, kako izgleda njezin običan dan, u kojim je sve župama bila,… na ta i još mnoga pitanja vlč. Filipa Marića odgovora sestra Paula, koja govori i o sjećanjima na župnika i dekana Stjepana Rožankovića kojeg je pred skoro dva desetljeća dočekala u Župi sv. Nikole Jastrebarsko.

 

Poslušajte cijeli razgovor u trajanju 13 minuta, a mi vas podsjećamo kako u podcastu možete poslušati sve snimke emisije duhovne kulture ‘Božji prijatelji’ koju emitiramo od ponedjeljka do subote u programu Radio Jaske.

 

 

sestra Paula Puzjak

 

sestra Paula i sestra Mihaela

 

sestra Paula, vlč. Ivan Bingula, vlč. Filip Marić i sestra Mihaela u Pastoralnom centru poslije prijenosa Nedjelje uskrsnuća Gospodinova na Radio Jaski u doba korona krize; Uskrs 12.4.2020.

Povezane vijesti

Back to top button