SportVijesti

Victoria Pustaj osvojila medalju u parovima na Prvenstvu Hrvatske za kadetkinje

Mlađa kadetkinja Victoria Pustaj, članica stolnoteniskog kluba Jaska, nastupila je na Prvenstvu Hrvatske u stolnom tenisu u Varaždinu i to u konkurenciji kadetkinja sa i po tri godine starijim igračicama. Igrajući s također mlađom kadetkinjom Brunom Gučin iz STK Stubica, Victoria je osvojila 3. mjesto i brončanu medalju u ženskim kadetskim parovima.

U četvrtfinalu su senzacionalno s 3:1 eliminirale favoriziranu kombinaciju Vukelić i Popec, koja je inače vodeća igračica Prve Hrvatske seniorske stolnoteniske lige, a Vukelić uspješna igračica seniorske Hrvatske Superlige. U polufinalu Victoria i Bruna nisu mogle protiv kasnijih pobjednica i prvakinja Hrvatske kombinacije Ćosić (Mladost Zagreb) i Borovec (RR Staar Varaždin) koje su slavile rezultatom 3:1.

U pojedinačnoj konkurenciji Victoria je uspješno odigrala kvalifikacije po grupama i plasirala se u osminu finala gdje je u razigravanju sedmog seta nakon neizvjesne borbe poražena od Nakić (GSTK Zagreb) sa 4:3.

Mlada Pustaj je stigla do osmine finala i u konkurenciji mješovitih parova igrajući sa mlađim kadetom Gabrijelom Marjanovićem (Vodovod Osijek) izgubivši s 3:2 susret od kombinacije Majcen (GSTK Zagreb) / Buić (ŽSTK Pula).

Na prvenstvu Hrvatske u Varaždinu uspješno je nastupio i kadet STK Jaske Andrija Klepić koji je nakon uspješno obavljenih kvalifikacija po grupama natjecanje završio u osmini finala.

Sličan sadržaj

Back to top button