SportVijesti

Victoria Pustaj osvojila tri medalje na Prvenstvu Hrvatske

Stolnotenisačica Jaske Victoria Pustaj vrlo je uspješno nastupila na Prvenstvu Hrvatske za mlađe kadetkinje u Puli osvojivši čak tri medalje, jednu zlatnu i dvije brončane.

Igrajući u paru s Frankom Miškić iz STK Šibenik Victoriji je pripalo prvo mjesto i naslov prvakinje Hrvatske u ženskom paru.

Na korak do plasmana u finale mješovitih parova bila je igrajući sa Gabrijelom Marjanovićem iz STK Vodovod Osijek izgubivši polufinale od kasnijih pobjednika Nikoline Miličević i Denia Vale iz ŽSTK Pula rezultatom 3:2. Victoria je u toj disciplini osvojila treće mjesto i broncu kao i u pojedinačnoj konkurenciji nakon što ju je u polufinalu eliminirala kasnija prvakinja Hrvatske Mia Buić iz ŽSTK Pula rezultatom 3:1.

Odličan otpor Viktorije Oslaković sa starijim igračicama

Na prvenstvu Hrvatske je nastupila još jedna predstavnica STK Jaska, Viktorija Oslaković, koja je to pravo stekla osvojenim prvim mjestom na kvalifikacijskom turniru Regije srednja Hrvatska što je za nju bio veliki uspjeh s obzirom da je još uvijek najmlađa kadetkinja. U srazu s po dvije godine starijim protivnicama prikazala je odličnu igru i pružila dostojan otpor ali se nije uspjela plasirati u završnicu prvenstva.

Recimo još kako Viktoriju Oslaković idući tjedan očekuje Prvenstvo Hrvatske u svojoj starosnoj kategoriji najmlađih kadetkinja, a Victoriju Pustaj u višoj starosnoj kategoriji kadetkinja u Osijeku.

Sličan sadržaj

Back to top button