SportVijesti

Završen vrlo jaki turnir “Zimski kup 2018.” | audio, foto

Ekipa NIGHT CLUB PULSE-STOCK pobjednici su malonogometnog turnira “Zimski kup 2018.” koji je održan u subotu i nedjelju u dvoranama osnovne i srednje škole u našem gradu. Drugo mjesto zauzela je ekipa TISKARA DIKOPA MC PLUS, a treće ekipa PIMONT ispred CB LABIRINT.

Sve su to renomirane ekipe koje je iz Zagreba i okolice, u Jasku privukao “Zimski kup” s bogatim nagradnim fondom i dobrom organizacijom koju potpisuje nogometni klub Desinec. Završnog dana turnira naš reporter Zdenko Vuković razgovarao je s predsjednikom NK Desinca Tomislavom Matekom:

Na nivou su bili i pojedinci koji su svoju ekipu NIGHT CLUB PULSE-STOCK odveli do prvog mjesta. Naime, upravo iz pobjedničke momčadi dolaze najbolji igrač turnira Kristijan Postružin i najbolji golman Vladimir Pezić.

Najbolji strijelac bio je Marko Jurčić iz ekipe Pimont, odakle dolazi i sljedeći sugovornik Eugen Gudek:

 

Od uvjetno rečeno domaćih ekipa, jedina koja je stigla do četvrtfinala je malonogometni klub Goli Vrh koji je zaustavljen od kasnijih pobjednika. Ispred momčadi iz Golog Vrha pred naš je mikrofon stao Josip Balen:

 

Nogometnom klubu Desinec, koji je bio glavni organizator ‘Zimskog kupa 2018.’, u realizaciji turnira pomogli su Grad Jastrebarsko i gradska Sportska zajednica, te mnogobrojni sponzori.

Pretraži po oznakama

Slična tema:

Back to top button
Close