SportVijesti

“Zimski kup 2019.” osvojila ekipa Night Club Colosseum

Ekipa Night Club Colosseum pobjednik je malonogometnog turnira “Zimski kup 2019.” koji je održan u subotu i nedjelju u dvoranama osnovne i srednje škole u Jastrebarskom. U jakoj konkurenciji 24 ekipe, oni su u finalu boljim izvođenjem penala slavili nad ekipom Pimont, dok je treće mjesto zauzela ekipa malonogometnog kluba Gornja Zdenčina ispred momčadi Rent-A-Car Family.

 

Uz pehare i medalje, pobjedničkoj ekipi pripala je i bogata nagrada u iznosu 10 tisuća kuna, dok su ekipe za drugo i treće mjesto osvojile tri, odnosno dvije tisuće kuna. Iz pobjedničkog Colosseuma dolaze i najbolji pojedinci turnira, najbolji igrač je Muhamed Alguhol, a najbolji golman Ivan Povrženić. Najbolji strijelac je pak bio igrač momčadi Rent-A-Car-Family Ivan Sokić.

Organizator Zimskog Kupa je NK Desinec na čelu s predsjednikom kluba Dejanom Juranićem, dok je voditelj projekta bio Tomislav Matek, s kojim je za trajanja turnira razgovarao naš Zdenko Vuković:

 

U konkurenciji veterana nastupile su četiri ekipe, a najboljom se pokazala Izletište Milečki koja je u finalu s 3:1 svladala Goli Vrh, dok je u utakmici za treće mjesto NK Dinamo Okić svladao NK Desinec. Jedan od veteranskih igrača bio je i Franjo Šeperić:

 

U mlađim kategorijama ukupno je nastupilo 14 momčadi, a najviše, njih četiri, predstavljalo je nogometnu školu Jaske. Voditelj škole je Danijel Slavić:

 

Kod prstića je nastupilo šest ekipa, a pobjednička je NK Jaska 2 koja je u finalu bila bolja od NK Jamnice. U utakmici za treće mjesto limači NK Jaske 1 svladali su vršnjake Vinogradara. Voditelj prstića Jaske je Mario Radelja:

 

Do finala prstića stigli su igrači pisarovinske Jamnice. Slušamo njihovog voditelja:

 

Na Zimskom kupu 2019. u konkurenciji limača je pak nastupilo osam ekipa, a osvajači su igrači NK Jaske 1 koji su pobijedili vršnjake Jamnice, a treće mjesto je pripalo Vinogradaru ispred ekipe NK Jaska 2. Svoje mišljenje o turniru rekao nam je voditelj mladih ekipa NK Vinogradara, Bruno Vađina:

 

Nogometnom klubu Desinec, koji je bio glavni organizator ‘Zimskog kupa 2019.’, u realizaciji turnira pomogli su Grad Jastrebarsko i gradska Sportska zajednica, ispred koje je s našim reporterom svoje dojmove podijelio predsjednik Domagoj Šlat.

 

foto © Radio Jaska

 

Opširnija fotogalerija, kao rezultati svih utakmica, objavljeni su na web stranici organizatora.

Pretraži po oznakama

Slična tema:

Back to top button
Close