Jaska i okolicaVijesti

Dio Cvetkovića ima novi asfalt

Završio je prvi dio radova na sanaciji nerazvrstanih cesta u naselju Cvetković.

Krajem prošlog tjedna novoasfaltirane dionice obišli su gradonačelnik Zvonimir Novosel i njegovi suradnici, u pratnji predsjednika Mjesnog odbora Cvetković Ivana Bakšića. Iz Grada, tim povodom, poručuju da s ciljem podizanja komunalnog standarda i kvalitete življenja, Grad Jastrebarsko nastavlja s uređenjem gradskih cesta i puteva, prema prioritetnosti i zahtjevima mještana pojedinih naselja.

Tako je u suradnji s Mjesnim odborom Cvetković dogovoreno izvanredno održavanje, odnosno ulaganje u sanaciju i asfaltiranje u tom jaskanskom naselju.

Radovi na sanaciji i asfaltiranju više od 1,2 kilometara ulica odvijaju se u dvije faze za što je novac osiguran u gradskom proračunu. Prva faza radova vrijednih oko 460 tisuća kuna je završila, dok se izvođenje radova izvanrednog održavanja preostalog dijela dviju cvetkovačkih prometnica očekuje po završetku postupka javne nabave i odabira izvođača radova.

“U ime mještana zahvaljujem gradonačelniku Zvonimiru Novoselu i njegovim zamjenicima što su prepoznali važnost ulaganja u infrastrukturu naselja Cvetković. Očekujemo u skorije vrijeme realizaciju i završetak zacrtanih radova u našem naselju, te se nadamo daljnjoj uspješnoj suradnji u poboljšanju kvalitete života svih njegovih mještana.” – poručio je predsjednik Mjesnog odbora Cvetković – Ivan Bakšić.

Foto
Grad Jastrebarsko

Sličan sadržaj

Back to top button