Jaska i okolicaVijesti

Počinju radovi na sanaciji nerazvrstanih cesta u Cvetkoviću

Jutros su počeli radovi u jaskanskom naselju Cvetković na sanaciji 1,2 km nerazvrstanih cesta, koji će se odvijati u dvije faze s obzirom da je dio planiran u prošlogodišnjem, a dio u ovogodišnjem proračunu.

2016. u Cvetkoviću su sanirane i asfaltirane dvije gradske prometnice, a nakon radova na odvodnji lani je sanirana i kompletna dionica prometnice na potezu od nogometnog igrališta prema naselju Domagović.

Vodeći se činjenicom kako je kroz Cvetković zadnjih godina znatno porastao intenzitet prometa, a s obzirom da je u središtu naselja škola, tamošnji mjesni odbor uvidio je potrebu ulaganja u infrastrukturu i sanaciju ulica. Uz podizanje komunalnog standarda, ovim projektom ujedno će se i dodatno rasteretiti promet glavnom cvetkovačkom prometnicom: ’’Ove investicije nužna su ulaganja u prometnice Cvetkovića koje su u jako lošem stanju. Hvala Mjesnom odboru i mještanima na strpljenju jer su na njihovu sanaciju čekali nekoliko godina’’, poručio je gradonačelnik Jastrebarskog Zvonimir Novosel.

Grad Jastrebarsko nastavlja s uređenjem gradskih cesta i puteva, prema prioritetnosti i zahtjevima mještana pojedinih naselja, a u suradnji s Mjesnim odborom Cvetković pokazala se potreba za ulaganjem u projekte sanacija i asfaltiranja u ovom jaskanskom naselju. “Pozdravljam najavljenu realizaciju radova u našem naselju koji će zasigurno pridonijeti poboljšanju kvalitete života njegovih stanovnika. Nadamo se da će Gradska uprava i u budućnosti prepoznati važnost ulaganja u infrastrukturu okolnih mjesta. Ovim putem želim zahvaliti Gradskoj upravi i gradonačelniku na ovoj inicijativi”– rekao je Ivan Bakšić, predsjednik mjesnog odbora Cvetković.

Ceste Karlovac izvodit će prvu fazu radova čija je ugovorena vrijednost oko 480 tisuća kuna, a iz Grada Jastrebarskog mole stanovnike Cvetkovića za strpljenje i razumijevanje do okončanja radova.

Sličan sadržaj

Back to top button