Jaska i okolicaVijesti

Novi asfalt u Donjoj i Gornjoj Reki, počinje rekonstrukcija južnog dijela Vidrićeve

Nakon što je završeno polaganje cijevi, kao i izvedba svih revizijskih okana i kućnih priključaka, stanovnici Gornje i Donje Reke dobili su i novi asfalt – izvijestio je grad Jastrebarsko.

Pridružili su se time stanovnicima ostalih jaskanskih naselja u kojima je okončana izvedba mreže vodoopskrbe i odvodnje.

Novi je asfalt dobilo je i Volavje gdje je potrebna i dodatna sanacija na županijskoj cesti.

Ukupno je, do sada, u okviru EU projekta Naša voda naša budućnost, asfaltirano više od 30 kilometra prometnica, a za više od 26 kilometara novac je osigurao Grad Jastrebarsko. Najveći fokus projekta Naša voda naša budućnost sada se prebacuje na izgradnju uređaja za pročišćavanje otpadnih voda, na čijem su gradilištu završili pripremni radovi, te počinju zemljani.

Jaskanski pročistač biti će koncipiran na trećem stupnju pročišćavanja otpadnih voda koji podrazumijeva strožu obradu komunalnih otpadnih voda.

Počinje rekonstrukcija južnog dijela Ulice Vladimira Vidrića

Iz Grada stiže i najava početka radova na rekonstrukciji južnog dijela Ulice Vladimira Vidrića. Naime, nakon što je dobivena građevinska dozvola te potpisan Ugovor s izvođačem radova, u ponedjeljak 16. studenog kreću radovi na rekonstrukciji južnog dijela Ulice Vladimira Vidrića u Jastrebarskom.

Radovi će se izvoditi od ponedjeljka do subote, od 7 do 15 sati, i u tom vremenu na snazi će biti privremena regulacija prometa, no prilaz tamošnjim stanarima i korisnicima ljekarne biti će omogućen. Predviđeno vrijeme za izvođenje radova je 45 dana.

Foto
Grad Jastrebarsko

Sličan sadržaj

Back to top button