192/193 infoVijesti

Dvije korona intervencije jaskanskih plavaca

38-godišnji muškarac u Jastrebarskom je u petak prijepodne kršio mjere samoizolacije, a jučer poslijepodne u Kupincu se održavalo privatno okupljanje s brojem sudionika većim od dozvoljenog, pa je u oba slučaja intervenirala jaskanska policija. Za intervenciju u Kupincu, policija je dobila dojavu jučer nešto prije 16 sati.

Osim ove dvije korona intervencije, jaskanska je policija tijekom protekloga vikenda u tri navrata na teren izlazila zbog požara dimnjaka. U subotu rano ujutro zapalio se dimnjak na obiteljskoj kući u Pisarovini, isti dan poslijepodne u Bratini, a jučer prijepodne u Jastrebarskom. U sva tri slučaja, intervenirali su i vatrogasci: članovi DVD-a Pisarovine, Bratine i Jaske. Prilikom ovih događaja nije bilo ozlijeđenih osoba niti je nastala materijalna šteta, kao niti prilikom požara suhe trave i niskog raslinja koji se u Donjoj Kupčini dogodio u petak poslijepodne.

Od ostalih vikend događaja, o kojima danas izvješćuje jaskanska policija, izdvajamo i jučerašnju dragovoljnu predaju više komada raznog streljiva, te prijetnju 32-godišnjoj ženi putem društvene mreže Facebook od strane nepoznate osobe u petak oko 23 sata.

I još podatak da je za pojačanog nadzora vozila i vozača ovoga vikenda, policija utvrdila ukupno 9 prekršaja, od kojih je 5 zbog prebrze vožnje.

Sličan sadržaj

Back to top button