192/193 infoVijesti

Kod 22-godišnjaka u Jastrebarskom pronađena droga

Dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama i dvije krađe – benzina i lož ulja, te pronalazak droge, događaji su o kojima danas izvješćuje jaskanska policija, a koji su se zbili tijekom protekloga vikenda.

U prometnim nesrećama ovaj put nisu sudjelovali vozači automobila, već motociklista i biciklista. U petak poslijepodne u Donjoj Kupčini, 39-godišnji vozač motocikla sletio je van ruba kolnika te zadobio tjelesne ozljede, a ozlijeđen je i 44-godišnji vozač bicikla koji je jučer poslijepodne u Jurkovom Selu pao sa bicikla.

Krađe su se dogodile u večernjim satima u petak i subotu. Na benzinskoj postaji u Donjem Desincu, koja je u sklopu autoceste, nepoznati je vozač u petak, oko 20:30 h, natočio gorivo u spremnik vozila nakon čega se udaljio ne plativši račun u iznosu od 230 kuna, a u subotu oko 23 sata policijski službenici su u Pisarovini, na prostoru osnovne škole, zatekli četiri muškarca u krađi lož ulja iz spremnika.

U subotu nešto iza 21 sat, policijski službenici su u gradu Jastrebarskom, kod 22-godišnjeg muškarca pronašli drogu – kokain, nakon čega je mladić priveden u policijske prostorije i slijedi mu optužni prijedlog.

Za pojačanog nadzora vozila i vozača, koje je provedeno preko vikenda na području PP Jastrebarsko, utvrđeno je ukupno 7 prekršaja – 4 zbog prekoračenja brzine te 3 ostala prekršaja.

Sličan sadržaj

Back to top button