192/193 infoVijesti

Čak 33-oje prometnih prijestupnika sankcioniranih zbog prebrze vožnje

Pojačani nadzor vozila i vozača koji je ovoga vikenda provodila jaskanska policija, rezultirao je sa čak 36 prekršaja, a većina prometnih prijestupnika sankcionirana je zbog prebrze vožnje. Ovoga su vikenda, naime, utvrđena 33 prekršaja brzine, a 3 su svrstana u kategoriju “ostali prekršaji”.

Policija danas izvješćuje i o dvije lakše prometne nesreće. U Pavlovčanima je, u petak, teretno vozilo oštetilo betonsko-metalnu ogradu, a sinoć je u Donjoj Kupčini osobno vozilo sletjelo sa ceste. Sinoć, oko 20:30 h, policija je morala intervenirati u mjestu Poljanica Okićka – zbog narušavanja javnog reda i mira, jer su se tamo verbalno sukobile dvije osobe.

Iz policijskog vikend izvještaja izdvajamo i jučerašnji požar u Bratini. Dojava o požaru suhe trave, niskog raslinja i drvenog spremišta za alat na zapuštenom zemljištu u mjestu Bratina, zaprimljena je oko 14:30 h. Požar su ugasili članovi DVD Bratina i DVD Pisarovina. Prilikom ovog događaja nije bilo ozlijeđenih osoba, no nastala je materijalna šteta.

Sličan sadržaj

Back to top button