SportVijesti

Jaskanac Zdravko Novosel novi v.d. glavnog tajnika Hrvatskog auto i karting saveza

Jaskanac Zdravko Novosel novi je obnašatelj dužnosti glavnog tajnika Hrvatskog auto i karting saveza.

Nakon 23 godine na funkciji glavnog tajnika Hrvatskog auto i karting saveza Zrinka Gregureka, zamjenio je, naime, dosadašnji član Upravnog odbora Zdravko Novosel i tako postao prvi operativac nacionalnog saveza.

Taj naš 38-godišnji sugrađanin, zaljubljenik je u auto i moto sport, te dugogodišnji djelatnik upravnih pozicija u automobilskoj industriji, aktivni sportaš i dosadašnji član upravnog odbora saveza.

“Sretan sam i počašćen prijedlogom kolega iz Upravnog odbora da se imenujem novim v.d. glavnog tajnika. Od samog djetinstva pa kroz čitav radni vijek okružen sam motor sportom i vjerujem da ćemo u narednom periodu zajedničkim radom uspješno nastaviti postojeće, ali i pokrenuti nove projekte u cilju razvoja domaćeg auto i karting sporta. Zrinku veliko hvala na dosadašnjem radu, hvala mu što i dalje ostaje na raspolaganju Savezu svojim znanjem i iskustvom te mu želim puno sreće u novim izazovima.” – izjavio je novi v.d. glavnog tajnika Hrvatskog auto i karting saveza, Zdravko Novosel.

“Ova odluka ne znači kako odlazim iz obitelji auto i karting sportova. U svakom trenutku bit ću na raspolaganju predsjedniku HAKS-a te Upravnome odboru jer na to me i obvezuje moje iskustvo koje sam stekao aktivnim radom u nacionalnom sportskom savezu od 1991. istovremeno radeći na stotinama nacionalnih i međunarodnih FIA natjecanja. Posebno sam pak ponosan na pismo predsjednika FIA-e Jeana Todta koji mi je proteklog tjedna uputio zahvalu kao i poziv na nastavak dugogodišnje suradnje” – rekao je Zrinko Gregurek, savjetnik predsjednika HAKS-a, prenio HAKS.

Upravni odbor HAKS-a na sjednici održanoj prošle srijede zahvalio se Gregureku na godinama predanog rada te na velikim zaslugama za razvoj automobilističkog sporta u Hrvatskoj, ali i u široj regiji. Kao nositelj najviše Platinum licence FIA-e nastavit će obnašati najviše dužnosti u Svjetskoj automobilističkoj federaciji kao i u HOO-u

“Zahvaljujem Zrinku na predanome radu svih ovih godina. Ljudi s takvim iskustvom su rijetki i zato sam veoma sretan što i dalje ostaje uz nas u drugoj ulozi. U Zdravka imam puno povjerenje te sam uvjeren da je vrhunska osoba za ovako odgovoran zadatak. U ovim izazovnim godinama nastavljamo graditi Savez i automobilizam u svojoj 114. godini organiziranog djelovanja u Hrvatskoj!” – poručio je to mprilikom predsjednik Hrvatskog auto i karting saveza, Davorin Štetner.

FOTO
Haks
Pretraži po oznakama
Back to top button
Close