OstaloVijesti

Štetneru četverogodišnji mandat na čelu Hrvatskog auto i karting saveza

Jaskanac Davorin Štetner i neredne će četiri godine biti na čelu Hrvatskog auto i karting saveza.

Na redovnoj Izbornoj skupštini toga saveza, održanoj u subotu, biralo se, naime, novo vodstvo, a u dinamičnoj i žustroj atmosferi te nakon gotovo 10 sati od početka Skupštine, dosadašnji predsjednik Davorin Štetner dobio je povjerenje 45 članova, dok je njegov protukandidat Vladimir Golub dobio 30 glasova članova skupštine.

“Velika čast je nakon dvije izazovne godine dobiti potvrdu da se radilo dobro, te dobiti potporu za dalje! Imamo mnogo planova, te dosta novih, kvalitetnih ljudi iz biznisa koji su prihvatili poziv da pomognu sportu i uključe se u rad Saveza. Slijedi nam WRC na koji moramo baciti sav fokus te zajedno s partnerima odraditi posao na najbolji mogući način! Uglavnom, izbori su već zaboravljeni i okrenuli smo se budućnosti!” – izjavio je Davorin Štetner, novi/stari predsjednik Hrvatskog auto i karting saveza.

Skupština je poklonila povjerenje i Štetnerovim kandidatima za čelne ljude sporta, a u Upravni odbor izabrana su i neka poznata lica iz svijeta biznisa, te ugledna imena iz poslovnog i sportskog života Hrvatske, među kojima su i Jaskanci Zdravko Novosel i Miro Nevajda.

Back to top button