OstaloVijesti

Krajem mjeseca vraća se ‘Zarez mi je slaba točka’ Barbare Baždarić

Krajem kolovoza, nakon dvomjesečne pauze, u naš eter ali i online, vraća se emisija o kulturi ‘Zarez mi je slaba točka’ koju uređuje i vodi Barbara Baždarić.Bit će to četvrta epizoda emisije pokrenute u veljači ove godine, a koja je u dva navrata prekidana zbog epidemioloških preporuka i ne boravka više od jedne osobe u studiju istovremeno.

‘Zarez mi je slaba točka’ emisija je o kulturi urednice i voditeljice Barbare Baždarić, profesorice engleskog i talijanskog jezika i književnosti, pjesnikinje i dramske pedagoginje, koja je objavila zbirke pjesama “Grizem” i “Mislim da sam vidjela izvanzemaljca”, a 2014. g. je dobila nagradu na Danima kreativnosti za projekt GESTA koji je bio proglašen najboljim edukativnim projektom u Hrvatskoj.

U dosadašnje tri epizode gosti su redom bili:

Robert Međurečan – književnik koji je objavio tri romana: “Prodajem odličja, prvi vlasnik”, “Kad jaganjci utihnu u Zdihovu” i “Krletka za glinenog goluba”. Svojom se tematikom romani obračunavaju s devijacijama u društvu i našom bliskom prošlošću,zatim prof.dr.sc. Ivan Koprić – redoviti profesor na pravnom fakultetu i član Akademije pravnih znanosti Hrvatske. Autor je, suautor i urednik brojnih knjiga i monografija, te dobitnik niza nagrada u zemlji i inozemstvu. U slobodno vrijeme piše i poeziju…te Milko Kiš – pedagog, slikar, suprug, voditelj boemske pjesničko-glazbene tribine, kantautor i klavijaturist Hladnog piva.

‘Zarez mi je slaba točka’ emitira se zadnje srijede u mjesecu u programu Radio Jaske (93.8 FM & online) u terminu od 17:20 h, a video je po emitiranju u eteru dostupan na našem Youtube kanalu, ali i na IGTV-u te Facebook watch-u.

Kombinirano na sve tri platforme, dosadašnje tri emisije pogledane su preko 7.300 puta.

Gošća ovog mjeseca bit će Antonija Stanišić Šparenda, hrvatska glumica iz Kazališta Gavella.

Slušamo se i gledamo 26. kolovoza.

Pretraži po oznakama

Filip Popović

digital freak, na Radio Jaski u više uloga, oženjen, otac dva gremlina, završio financije no privlačniji mu je nemir lokalne novinarske redakcije, genetski brz na jeziku i s desnom rukom na srcu

Slična tema:

Back to top button
Close