SportVijesti

Liga zaposlenika u samoj završnici, DIR pred osvajanjem naslova

foto

Nakon odgode subotnjeg kola zbog lošeg vremena, ovog su tjedna u jaskanskoj malonogometnoj Ligi zaposlenika odigrana dva kola, a do kraja lige ostala su još tri i ukoliko neće biti većih iznenađenja, ekipa Drvne industrije Rubinić preuzet će titulu tvrtke u kojoj se igra najbolji nogomet u Jaski.

U utakmicama 10. kola, ekipa Kauflanda uspjela je doći do prvih bodova pobjedom protiv Ireksa rezultatom 3:2.

Jamnica i DIR rutinskim su pobjedama nastavili pozitivan niz, a ekipa Jamnice pobijedila je ekipu Grada sa 7:0. Iako se ekipa Grada drži uzrečice „važno je sudjelovati“ zasigurno bi tijekom lige imala možda i više bodova da im glavni problem nije upravo tanka klupa odnosno godišnji odmori i privatne obaveze igrača.

DIR nastavlja velikim koracima prema osvajanju prvog mjesta te je pobjedom 7:1 protiv ekipe Lidla još više učvrstila prvu poziciju na tablici.

U pomalo nervoznoj utakmici ekipa Obrtnika pobijedila je ekipu Krke s 5:3 te je dodatno zakomplicirala borbu za prve tri pozicije.

U „derbiju začelja“ Grad je uspio „obraniti“ pretposljednje mjesto i ukoliko neće biti nekih iznenađenja u zadnja tri kola, ekipu Kauflanda ostavila na začelju lige. U utakmici punoj preokreta, Grad je uspio osigurati tri boda rezultatom 4:3.

Jamnica i Obrtnici istim su rezultatom pobijedili svoj protivnike, ekipe Lidla, odnosno Ireksa. Obje utakmice završile su s 3:1.

Prema izjavama gledatelja i službenih osoba, u srijedu se odigrala najbolja utakmica Lige do sada. U utakmici punoj lijepih poteza i dinamičnosti, ekipe Krke i DIR-a podijelile su bodove rezultatom 2:2.

Nastavak lige je u subotu kada će se odigrati dva „mini“ derbija između ekipa koje trenutačno drže prve četiri mjesta na tablici Lige.

Sastaju se Ireks – Grad Jastrebarsko,  Obrtnici Jastrebarsko – DIR, Krka – Jamnica i Lidl – Kaufland.

Rezultati:

Utorak – 11. kolo

Jamnica – Grad Jastrebarsko 7:0

Kaufland – Ireks 3:2

Obrtnici Jastrebarsko – Krka 5:3

Dir – Lidl 7:1

Srijeda – 10. kolo

Jamnica – Lidl 3:1

Obrtnici Jastrebarsko – Ireks 3:1

Grad Jastrebarsko – Kaufland 4:3

Krka – Dir 2:2


Sličan sadržaj

Back to top button