OstaloVijesti

Jaskanska Sportska zajednica u humanitarnoj akciji prikupljanja bicikla

“Bicikl jedan za smiješak jedan” hvalevrijedna je akcija i inicijativa dopredsjednika Sportske zajednice Ivana Hodaka te organizinizirana zajedno s njegovim kolegama iz Interventne jedinice PU Karlovačke.

Radi se o akciji pomoći udruzi „Rijeka ljubavi“ iz Osijeka kojoj su plavci iz Karlovca već pomagali i kroz prijašnje akcije. Humanitarna udruga „Rijeka ljubavi” brine se i pomaže siromašnim te socijalno ugroženim građanima i obiteljima. Cilj akcije bio je prikupljanjem novih i rabljenih bicikala razveseliti najmlađe korisnike udruge.

Uz Sportsku zajednicu Grada Jastrebarskog, akciji se priključila i malonogometna ekipa Obrtnici Jastrebarskog koji su sudjelovali u Ljetnoj ligi zaposlenika koja je ujedno i humanitarnog karaktera, te su svoju nagradu namijenili upravo nabavci bicikla za one najmlađe.

Uz pomoć ekipe Obrtnika, ovim putem zahvaljujemo se Daliborki Kordić Reškovac i Tomislavu Cibanu na poklonjenim biciklima te Davoru Bradviću koji je osigurao 5 rabljenih bicikla u izvrsnom stanju. Od strane Zajednice prikupljeno je 8 bicikla za koje se nadamo da će razveseliti one najmlađe, dok je u akciji ukupno prikupljeno 27 bicikla. – poručuju iz Sportske zajednice grada Jastrebarsko.

Sličan sadržaj

Back to top button