SportVijesti

Košarkaški klub Jaska organizirao tradicionalni turnir | audio

Košarkaški klub Jaska u nedjelju je u sportskoj dvorani srednje škole Jastrebarsko organizirao 27. košarkaški turnir “Jaska 2018.”, a ujedno i 21. Memorijalni turnir “Davor Popović”.

Predsjednik košarkaškog kluba Jaska Karlo Radošević:

 

Za nedjeljnog turnira najboljima su se pokazali predkadeti Velgora iz Velike Gorice, drugo mjesto je osvojio domaćin košarkaški klub Jaska, a treće igrači Petra Zrinskog iz Vrbovca.

Najboljim igračem proglašen je Ivan Vukojević iz pobjedničke momčadi Velgora, a tijekom dana održana su i pojedinačna natjecanja. Pobjednik u izvođenju slobodnih bacanja bio je Luka Radić, a trice je najpreciznije šutirao Robin Vuković. I Luka i Robin članiovi su košarkaškog kluba Jaska, koji djeluje već 3 i pol desetljeća, a na što je predsjednik kluba Karlo Radošević jako ponosan:

 

Prije sportskih događanja u dvorani srednje škole Jastrebarsko, uprava i 20-ak mladih članova košarkaškog kluba Jaska, odali su počast svojim nikad prežaljenim članovima, Davoru Popoviću i Davidu Dimnjakoviću koji su svaki na svoj način ostavili neizbrisiv trag u povijesti Kluba.

Komentari:

Oznake

Slična tema:

Close