Jaska i okolicaVijesti

Nakon nekoliko najava danas je počela regulacija prometa u našem gradu

Nakon nekoliko najava danas je konačno počela gradnja kružnog toka na ulazu u Jastrebarsko iz pravca Karlovca, što znači da je na snagu stupila i (također nekoliko puta najavljivana) privremena regulacija prometa.

Državna cesta na ulazu u Jastrebarsko iz smjera Karlovca tako je od danas zatvorena, pa se vozi obilazno: Cvetkovačkom i Teslinom, te dalje tzv. obilaznicom, odnosno ulicama Matije Gupca i Augusta Šenoe i Radničkom cestom koja je postala jednosmjerna.

Vozila koja pak idu iz smjera Zagreba, na obilaznicu se mogu uključiti iz više gradskih prometnica, no preporuka je da se to učini ulicom Kralja Tomislava.

Kako projekt rekonstrukcije raskrižja Trešnjevka predviđa i obnovu mosta Betonara, komunikacija prema tvrtkama koje tamo posluju odvija se cestom prema Črnilovcu, a okretište autobusa premješteno je na novu lokaciju kod Osnovne škole Ljubo Babić Jastrebarsko.

Nova regulacija označena je prometnom signalizacijom koje će se trebati pridržavati sve dok radovi ne budu gotovi, a to će prema najavama investitora, odnosno Hrvatskih cesta, trajati narednih pet mjeseci.

Sličan sadržaj

Back to top button