OstaloVijesti

Napokon otkrivena princeza Ivana Zaka | video

Ljubavni život poznatih glazbenika oduvijek je bio predmet brojnih nagađanja, zanimanja medija i javnosti. Iznimka nije ni Ivan Zak, jedan od najpoželjnijih hrvatskih muškaraca. Tko je ona, koja je uspjela ‘zaključati’ njegovo srce, zanimalo je sve pripadnice ljepšeg spola.

Sam Ivan odlučio je stati na kraj nagađanjima, te uoči Valentinova i novog velikog koncertnog spektakla u Areni Varaždin 9.2., otkriti odabranicu srca svoga. On je od ‘milja’ zove ‘Mala princeza’, a za nju sam kaže kako je energična, dinamična i potpuno drugačija od dosadašnjih, definitivno je ‘bolja od najboljih’ i više nije ‘Sama’.

Riječ je ni više ni manje, nego o novoj pjesmi i video spotu Ivana Zaka, a upravo sa ovom glazbenom pričom odlučio je zakoračiti u mjesec zaljubljenih.

Zanimljivost ove pjesme ‘leži’ u tome, kako ona postoji već punih trinaest godina, ali je glazbenik osjetio da je sada pravi trenutak da je pokloni svojoj publici, te je istu snimio sa svojim novim glazbenicima i suradnicima.

“Pjesmu ‘Mala princeza’ snimao sam sa glazbenicima iz svog benda, kojima se ovoga puta priključio Marko Vojvodić i Damir Lipošek Keks na gitarama, a istu sam autorski potpisao sa Darusom Despotom, čija je bila i sama ideja pjesme. Može se primjetiti da je u moj prepoznatljiv stil i aranžman, unesena doza čvrščeg i modernijeg zvuka. Na pjesmi je radio i Igor Pauk, a sve u mojem studiju La Bamba, ali i uz odličan miks Srđana Sekulovića Skansija u njegovom glazbenom studiju. Video spot sniman je u jednom noćnom klubu u Beogradu, a sve u režiji NN Media Production.”

Tko je na kraju, Ivanova ‘Mala princeza’, otkrijte gledajući video spot:

FOTO
Promo
IZVOR
Promo

Slična tema:

Back to top button