SportVijesti

NK Desinec ima novo vodstvo, kao i novu web stranicu

Nogometni klub Desinec u kolovozu je dobio novo vodstvom, a pred desetak dana i novu web stranicu. Klub se u seniorskoj konkurenciji natječe u sklopu 2. županijske lige zapad, veterani su ove sezone vrlo uspješni u veteranskoj ligi, a u klubu djeluje i selekcija limača U11 koja se natječe u ligi Nogometnog središta Jastrebarsko.

A na čelu kluba, nakon odlaska Tomislava Mateka s mjesta predsjednika, je sada Dejan Juranić, dopredsjednik kluba je Zdravko Škoc, a članovi Izvršnog odbora postali su Josip Dodik, Miroslav Jerecic i Željko Čolig. Tajnik je Luka Mahenić, tehnički tajnik Matija Smilaj, a predsjednik Nadzornog odbora Nikola Mahenić. Svi oni izabrani su na Izbornoj Skupštini i mandati im traju četiri godine.

“Prije mjesec dana održana je Izborna skupština kluba, gdje smo tada prezentirali plan u kojem smjeru smatramo da naš klub mora ići. U planu je korištenje odlične lokacije kluba, te preko korištenja lokacije implementiranje konkretnih marketinških aktivnosti u klub, a na taj način želimo povećati prihode kluba. Vlastita web stranica je prvi korak u tom smjeru, te ćemo vrlo brzo krenuti na sljedeće korake, a sve s ciljem normalnog funkcioniranja kluba”-poručili su iz Uprave kluba.

Web stranica dostupna je na domeni nkdesinec.hr gdje se mogu pratiti sve novosti iz nogometnog kluba Desinec.

Pretraži po oznakama

Slična tema:

Back to top button
Close