SportVijesti

Otkazan tradicionalni jaskanski polumaraton “4. Memorijal Predraga Bošnjaka”

Atletski klub “Jastreb 99” zbog pandemije koronavirusa i posljedično epidemioloških mjera i restrikcija u Hrvatskoj, koje su još uvijek i do daljnjega na snazi, izvijestio je da se otkazuje ovogodišnje izdanje 22. jaskanskog polumaratona – “4. Memorijal Predraga Bošnjaka”.

Bilo je razmišljanja da se ova tradicionalna i mnogim atletičarima omiljena utrka samo odgodi i termin održavanja prebaci u drugu polovicu godine, međutim još uvijek nitko sa sigurnošću ne može potvrditi da će i tada situacija biti povoljna za održavanje masovnijih sportskih događanja poput ove utrke. S druge strane, iz kluba navode da bi time vjerojatno upali u ‘nečiji’ termin što pak ne bi bilo korektno prema organizatorima drugih utrka koji su svoje aktivnosti već imali u planu i kalendaru za kasnije ove godine

Svi koji su uplatili startninu za ovogodišnju utrku jaskanskog polumaratona, uskoro će dobiti mail s uputama oko povrata novca poručuju iz AK “Jastreb 99” te dodaju: “Čuvajte se, trenirajte i vidimo se u proljetnom terminu 2021.”

Povezane vijesti

Back to top button