192/193 infoVijesti

PP Jastrebarsko: U naše prostorije dođite samo u slučaju hitnosti i prijeke potrebe

Jaskanska policija uputila je danas obavijest za građane o radu policijske postaje tijekom trajanja mjera koje se poduzimaju povodom situacije vezane za “COVID-19”.

Policijska postaja Jastrebarsko pozvala je građane da pri rješavanju upravnih poslova vodeći računa o vlastitom i tuđem zdravlju, dolaze samo u žurnim slučajevima, dakle samo u slučaju hitnosti i prijeke potrebe.

To se osobito odnosi na osobe starije životne dobi i kronične bolesnike, koji obvezno moraju izbjegavati dolazak u službene policijske prostorije, kao i na roditelje koje se moli da ne dolaze s malom djecom.

Građani se pozivaju da u komunikaciji s policijom koriste telefon, elektroničku poštu i sustav eGrađani, putem kojega se može zatražiti puno dokumenata, od putovnice i vozačke dozvole, preko prijave boravišta do drugih usluga iz sustava eGrađani.

Sva plaćanja mogu se obaviti putem Internet bankarstva, a upute se nalaze na web stranicama MUP-a.

U slučaju potrebe za intervencijom i izlaskom policijskih službenika na mjesto događaja, kao i do sada, koriste se brojevi 6281 033 ili 112.

Brojevi telefona za sve upravne poslove Policijske postaje Jastrebarsko objavljeni su u obavijesti koju možete pročitati u nastavku:

Pretraži po oznakama

Slična tema:

Back to top button
Close