SportVijesti

STK Jaska: Ženska ekipa se vratila se u borbu za prvo mjesto i uspjeh mlade Viktorije Oslaković

Viktorija Oslaković, članica STK Jaska, osvojila je odlično treće mjesto u svojoj grupi na Pozivnom turniru 2. grupe najmlađih kadetkinja Hrvatske iz kalendara Hrvatskog stolnoteniskog saveza održanom u Zagrebu. Time se izravno plasirala na Pozivni TOP 16 turnir najmlađih kadetkinja koji će se održati tijekom prosinca u Osijeku.

Ženska ekipa STK Jaska vratila se u borbu za 1. mjesto

Ženska seniorska ekipa STK Jaska u četvrtom je krugu 1. Hrvatske stolnoteniske lige bila uvjerljiva na gostovanjima u Velikoj Gorici i Svetoj Nedelji upisavši dvije uvjerljive pobjede maksimalnim rezultatom 4:0. U prvom susretu dana sa STK Velika Gorica-Stanfar domaći je sastav po prvi puta ove sezone zaigrao u svojem najjačem sastavu i u početku pružio vrlo snažan otpor. No, kako je susret odmicao jaskanke su bile sve uvjerljivije i na kraju rutinski upisale visoku pobjedu.

Slijedio je susret sa STK Sveta Nedjelja-Novaki u kojem domaća ekipa ni u jednom trenutku nije uspjela ozbiljnije parirati znatno boljim jaskankama. Kako je dosad neporaženi STK Zagreb senzacionalno poražen na domaćem terenu od STK Jadran iz Poreča, STK Jaska se vratila u sada potpuno izjednačenu borbu ove dvije ekipe za 1. mjesto i naslov jesenskog prvaka.

Sličan sadržaj

Back to top button