192/193 infoVijesti

15-tak intervencija jaskanskih plavaca u zadnjih tjedan dana

O 15-tak intervencija izvijestili su jaskanski plavci u posljednjih tjedana dana. Donosimo ih kronološkim redom.

Subota, 31.7.

 • u 08,40 sati prometna nesreća s materijalnom štetom u mjestu Gornja Zdenčina gdje je došlo do sudara između dva osobna vozila.
 • u 10,40 sati zaprimljena je dojava o krađi raznih dokumenata iz osobnog vozila parkiranog na parkiralištu u gradu Jastrebarsko. Obavljen pregled mjesta događaja i daljnji rad se nastavlja.
 • u 10,42 sati zaprimljena je dojava o krađi benzina na benzinskoj postaji u mjestu Donji Desinec koja je u sklopu autoceste, gdje je nepoznati vozač natočio gorivo u spremnik vozila nakon čega se udaljio ne plativši račun za natočeno gorivo. Daljnji rad se nastavlja.
 • u 13,10 sati zaprimljena je dojava o krađi benzina na benzinskoj postaji u mjestu Donji Desinec koja je u sklopu autoceste, gdje je nepoznati vozač natočio gorivo u spremnik vozila nakon čega se udaljio ne plativši račun za natočeno gorivo. Daljnji rad se nastavlja.

Nedjelja, 1.8.

 • u 12,50 sati prometna nesreća s materijalnom štetom u mjestu Pisarovina gdje je došlo do sudara između motocikla i osobnog vozila.

Jaskanski plavci izvijestili su i o rezultatima pojačanog postupanja, tj. pojačanog nadzora vozila i vozača, koje je provedeno proteklog vikenda na području PP Jastrebarsko i kojom prilikom je utvrđeno 6 prekršaja brzine te 2 ostala prekršaja.

Ponedjeljak, 2.8.

 • u 10,30 sati prometna nesreća s materijalnom štetom u gradu Jastrebarsko gdje je došlo do sudara između osobnog i teretnog vozila.
 • u 11,55 sati prometna nesreća s materijalnom štetom u gradu Jastrebarsko gdje je došlo do sudara između autobusa i dva osobna vozila.
 • u 19,00 sati prometna nesreća s materijalnom štetom u mjestu Krašić gdje je došlo do udara osobnog vozila u parkirano osobno vozilo, nakon čega se jedan od sudionika udaljio u nepoznato. Daljnji rad se nastavlja.
 • u 20,45 sati prometna nesreća s ozlijeđenim osobama u mjestu Klinča Sela gdje je došlo do sudara između dva osobna vozila kojom prilikom je jedan sudionik zadobio tjelesne ozljede.
 • u 20,46 sati prometna nesreća s materijalnom štetom u mjestu Klinča Sela gdje je došlo do sudara između autobusa i dva osobna vozila.

Utorak, 3.8.

 • u 02,08 sati zaprimljena je dojava o nesreći na radu u poduzeću u mjestu Pisarovina gdje je 34-godišnji radnik prilikom rada na stroju zadobio tjelesne ozljede. Obavljen pregled mjesta događaja.
 • u 05,15 sati zaprimljena je dojava o naletu osobnog vozila na srnu u mjestu Mirko polje. Nastala materijalna šteta.
 • u 9,45 sati zaprimljena je dojava o krađi metalnog kontejnera u mjestu Toplice. Daljnji rad se nastavlja.
 • u 20,40 sati zaprimljena je dojava o naletu osobnog vozila na srnu u mjestu Miladini. Nastala materijalna šteta.

 

Srijeda, 4.8.

 • u 15,15 sati prometna nesreća s materijalnom štetom u gradu Jastrebarsko gdje je došlo do udara osobnog vozila u psa koji je bio bez nadzora vlasnika.

Dodajmo još da je PU Zagrebačka priopćila kako je između 26. srpnja i 3. kolovoza, u svetojanskom naselju Toplice, s parkirališta tvrtke sa sjedištem u Zagrebu, nepoznati je počinitelj otuđio metalni kontejner, u kojem se nalazio razni elektro-materijal. Materijalna šteta iznosi više desetaka tisuća kuna.

Nova vikenda akcija pred nama

Tijekom narednog vikenda na području Policijske uprave zagrebačke, tako i na području Policijske postaje Jastrebarsko, provodit će se pojačan nadzor vozila i vozača, a koje se provodi zbog povećanog broja prometnih nesreća s poginulim sudionicima u prometu, kao i u svrhu povećanja razine sigurnosti u prometu i sprječavanja činjenja najtežih prometnih prekršaja, prvenstveno prekoračenja dopuštene brzine vožnje, vožnje pod utjecajem alkohola i droga, nekorištenja sigurnosnog pojasa, kao i drugih prekršaja, poglavito koji direktno utječu na posljedice prometnih nesreća.

“Molimo sve sudionike u prometu da se pridržavaju prometnih pravila, a sve u cilju povećanja sigurnosti svih sudionika u prometu.” – poručuju iz PP Jastrebarsko.

Sličan sadržaj

Back to top button