192/193 infoVijesti

Nekoliko prometnih nesreća, u Cvetkoviću zatečen muškarac za kojim se tragalo

Osim o više požara u zadnja dva dana, jaskanska policija izvijestila je i o ostalim intervencijama.

U utorak u 10:15 h policijski službenici su u Cvetkoviću zatekli 39-godišnjeg muškarca za kojim je bila raspisana potraga. “Na okolnosti potrage obavljen obavijesni razgovor” – izvijestili su plavci.

Istog dana u 16:50 sati prometna nesreća s ozlijeđenim osobama dogodila se u mjestu Klinča Sela, gdje je došlo do sudara između osobnog vozila i traktora kojom prilikom je jedan od sudionika zadobio tjelesne ozljede, a u 18:05 sati u Klinča Selima se dogodila i prometna nesreća s materijalnom štetom nakon sudara između teretnog i osobnog vozila.

foto: prometna u Klinča Selima

Što se jučerašnjeg dana tiče, osim nekoliko požara, policija je intervenirala i iz drugih razloga. U 14 sati prometna nesreća s ozlijeđenom osobom dogodila se u mjestu Vranov Dol, gdje je došlo do slijetanja mopeda van kolnika u odvodni kanal kojom prilikom je vozač zadobio tjelesne ozljede, a u 16 sati je zaprimljena je dojavio o prijetnji 44-godišnjoj ženi putem mobilnog telefona od strane 19-godišnje ženske osobe. Daljnji rad se nastavlja.

A jučer, već prvog dana pojačanog provođenja kampanje “Manje oružja, manje tragedija”, jedan građanin jaskanskoj policiji dragovoljno predao pušku.

Sve vrste ilegalnog oružja, streljiva i minsko eksplozivnih sredstava, podsjećamo, mogu se bez ikakvih sankcija dragovoljno predati policiji. Treba samo nazvati broj 192, nakon čega policijski službenici, iz sigurnosnih razloga, osobno dolaze na mjesto preuzimanja. Policijski službenici, odjeveni su u civilnu odjeću, dolaze civilnim vozilom, te jamče anonimnost i diskreciju svima koji oružje predaju. Kampanja “Manje oružja, manje tragedija” pojačano se provodi u Jastrebarskom do 15. listopada.

Foto
DVD Jastrebarsko

Sličan sadržaj

Back to top button