192/193 infoVijesti

41-godišnjak uplatio novac, no auto mu nije isporučen

Dvije istovjetne prometne nesreće, sudar osobnog i teretnog vozila, dogodile se u se jučer na području u nadležnosti jaskanske policije. I sudar u Pisarovini koji se dogodio jučer nešto prije 11 sati, i onaj u Jastrebarskom koji se dogodio malo iza podneva, rezultirali su samo s materijalnom štetom.

U Policijskoj postaji Jastrebarsko jučer je zaprimljena i dojava o prijevari putem interneta. Naime, nakon objave oglasa o prodaji osobnog vozila, 41-godišnji muškarac uplatio je određeni iznos novca, no automobil mu nije isporučen.

Od jučerašnjih događaja o kojima danas izvješćuje jaskanska policija, izdvajamo i prijetnju u Donjoj Kupčini gdje je 61-godišnji muškarac prijetio 55-godišnjem muškarcu, te krađu u mjestu Hutin gdje je ukradena kanta za smeće.

U utorak jaskanska policija nije imala intervencija, no radovi u voćnjaku u Gornjoj Kupčini koji su se odvijali tijekom ponedjeljka, rezultirali su tjelesnim ozljedama 72-godišnjeg muškarca, no mogla se dogoditi i puno veća nesreća. Naime, traktor s kojim je muškarac bio u voćnjaku, sam je, bez nadzora vozača, krenuo i kotačem prešao preko njegove noge. Dogodilo se to u ranim poslijepodnevnim satima.

Pretraži po oznakama

Slična tema:

Back to top button
Close