192/193 infoVijesti

65-godišnjak počinio samoubojstvo

65-godišnji muškarac počinio je suicid vatrenim oružjem. O ovom tragičnom događaju koji se zbio u Jastrebarskom, policija je dobila dojavu u subotu prijepodne oko 11:30 h. Samoubojstvo je počinjeno pištoljem, a mrtvo tijelo prevezeno je na zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku radi obdukcije.

U subotu nije bilo evidentiranih događaja niti intervencija policijskih službenika PP Jastrebarsko, a u petak su zaprimljene i dojave o naletu osobnog vozila na srnu u gradu, zatim dojava o prijevari putem društvenih mreža koju policija nastavlja istraživati te dojava o samozapaljenju i požaru traktora na polju u Donjoj Kupčini koji su ugasili članovi tamošnjeg DVD-a. Ozlijeđenih nije bilo, ali je nastala materijalna šteta.

U subotu navečer oko 21:40 sati vatrogasna postrojba DVD-a Petrovina zaprimila je dojavu odnosno poziv na nesvakidašnju intervenciju – vađenje i spašavanje sove iz dimnjaka obiteljske kuće u Celinama. Nakon dva dana provedena u dimnjaku sova je spašena i vraćena u prirodu.

17 prekršaja brzina i 4 ostala prekršaja, evidentirala je jaskanska policija za pojačanog nadzora vozila i vozača u prometu, tijekom protekloga martinjskog vikenda. A u ponedjeljak nešto prije podneva, policijski su službenici u gradu Jastrebarskom, prilikom nadzora prometa zatekli 28-godišnjeg muškarca, za kojim je bila raspisana potraga, te su s njim obavili obavijesni razgovor.

Pretraži po oznakama

Slična tema:

Back to top button
Close