192/193 infoVijesti

Četiri prometne i pet prekršaja vozača

U Bratini izgorjelo krovište kuće

Tijekom produženog blagdanskog vikenda na jaskanskom su se području dogodile četiri prometne nesreće, a u sve četiri automobili su sletjeli s kolnika. U dvije je bilo i ozlijeđenih, a dvije su rezultirale samo s materijalnom štetom.

U petak je, rano poslijepodne, u Klinča Selima s kolnika sletjelo teretno vozilo, a tom prilikom jedna je osoba zadobila tjelesne ozljede.

U noći s petka na subotu, oko 2:30 h, u Gornjem je Desincu također došlo do slijetanja vozila s kolnika koje se nakon toga udaljilo u nepoznato.

U subotu, nešto iza 12 sati, u Donjoj je Zdenčini s kolnika sletjelo teretno vozilo, a isto se dogodilo nešto prije 16 sati u mjestu Bukovac Svetojanski gdje je prilikom slijetanja osobnog vozila s kolnika vozač zadobio tjelesne ozljede.

Ovim informacijama o prometnim nesrećama, dodajmo i onu o rezultatima pojačanog nadzora vozila i vozača u prometu. Tijekom uskrsnog vikenda, jaskanska je policija evidentirala samo 5 prekršaja: 1 zbog vožnje pod utjecajem alkohola i 4 ostala prekršaja.

U Bratini izgorjelo krovište kuće

U Bratini, na području općine Pisarovina, u ponedjeljak je gorjela kuća. Zapalila se čađa u dimnjaku i izgorjelo cijelo krovište. O tom događaju jaskanska je policija obaviještena u ponedjeljak iza 21 sat, a PU Zagrebačka navodi da je uzrok požaru najvjerojatnije čađa u dimnjaku koja se zapalila te da se vatra potom proširila na krovište kuće koje je u potpunosti izgorjelo.

Požar su uspješno ugasili članovi dobrovoljnih vatrogasnih društava Bratina i Pisarovina, a prilikom ovog događaja nije nitko ozlijeđen, no, nastala je velika materijalna šteta. Šteta se procjenjuje na 30.000 kuna jer je izgorjelo cijelo krovište.

Oštećena vrata i zatečen mlađi muškarac kojeg se tražilo

Dodajmo još kako je u utorak ujutro u PP Jastrebarsko zaprimljena dojava o oštećenju ulaznih vrata obiteljske kuće u mjestu Bratina te je nastala veća materijalna šteta i kako su sinoć u 21:30 h policijski službenici u gradu Jastrebarskom zatekli 30-godišnjeg muškarca za kojim je bila raspisana potraga. Na okolnosti potrage obavljen obavijesni razgovor, javljaju jaskanski plavci.

Povezane vijesti

Back to top button