192/193 infoVijesti

Četiri prometne za vikend, u akciji utvrđeno pet prekršaja

Četiri prometne nesreće, od kojih jedna s ozlijeđenom osobom, ovoga su se vikenda dogodile na našim prometnicama: dvije u Jastrebarskom te u Vukšin Šipku i Čabdinu.

U petak, oko 12:30 h, u Jaski je došlo do sudara između osobnog vozila i bicikliste, kojom prilikom je jedna osoba zadobila tjelesne ozljede, a ostale tri prometne rezultirale su samo s materijalnom štetom: u petak rano ujutro, u 6:40, dva vozila su se sudarila u Vukšin Šipku, a isto se dogodilo poslijepodne, nešto prije 16 sati i u Čabdinu, dok je jučer prijepodne, iza 9 sati, u Jastrebarskom osobni automobil udario u parkirano osobno vozilo, nakon čega se jedan od sudionika udaljio u nepoznato.

Za pojačanoga nadzora vozila i vozača, ovoga je vikenda na području PP Jastrebarsko, utvrđeno ukupno 5 prekršaja: 4 zbog nedozvoljene brzine i jedan zbog vožnje pod utjecajem alkohola.

A kad je o prometu riječ, recimo i da je u petak poslijepodne u Jastrebarskom, a navečer u Novakima Petrovinskim, policija zaustavila vozače bez odgovarajuće dokumentacije. 46-godišnjak je u Jaski upravljao vozilom za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom, a u Novakima Petrovinskim, 18-godišnjak je upravlja vozilom prije stjecanja prava na upravljanje.

Sličan sadržaj

Back to top button