192/193 infoJaska i okolicaVijesti

Dan je policije, čestitamo svim policijskim službenicima njihov dan

Blagdan je svetih arkanđela Mihaela, Gabrijela i Rafaela, a kako je sv. Mihael zaštitnik hrvatskih policajaca, danas se obilježava Dan policije.

PU zagrebačka Dan policije obilježila je jučer svetom misom za poginule, nestale i preminule policajce u kapeli Majke Božje Kamenitih vrata u Zagrebu, a istim povodom održana je danas misa u kapelici na gradskom groblju u Jastrebarskom. Osim kapele svetog Mihaela na jaskanskom gradskom groblju, u jastrebarskom dekanatu župe svetog Mihaela nalaze se i u Gornjem Prekrižju i u Kalju.

„Svim pripadnicama i pripadnicima Policijske postaje Jastrebarsko čestitam Dan policije i blagdan vašeg zaštitnika, sv. Mihovila (Mihaela). Zahvaljujem Vam na svakodnevnom nesebičnom doprinosu s ciljem sigurnosti naših građana i cijele zajednice, a uz želje za uspjeh u profesionalnom radu, želim Vam i puno sreće i zdravlja u privatnom životu’’ – poručio je gradonačelnik Zvonimir Novosel.

Gradonačelnik Novosel bio je i na jutrošnjoj misi u povodu Dana policije koja je tradicionalno služena u kapelici Svetog Mihovila na jaskanskom gradskom groblju.

 

Na misi je s jaskanskim policijskim službenicima bio i zamjenik načelnika Policijske postaje Jastrebarsko Nikola Bauer, koji je povodom Dana policije za naš radio izjavio:

 

U znak sjećanja i zahvale policajcima stradalim u Domovinskom ratu, u holu Policijske postaje Jastrebarsko jutros je, ispred njihovih fotografija, položeno cvijeće i upaljene su svijeće.

Povodom blagdana sv. Mihovila i Dana policije, uredništvo našem medija čestita svim policijskim službenicima njihov dan!

Slična tema:

Back to top button