Jaska i okolicaVijesti

Izbori u HDZ-u | U našem gradu sve poznato i prije izbora

Uoči nedjeljnih stranačkih izbora u organizacijama HDZ-a gdje se za čelne funkcije natječe više kandidata u tijeku su kampanje i lobiranja, no jaskanski HDZ nedjelju čeka mirno.

Za predsjednika gradske organizacije HDZ-a Jastrebarsko kandidirao se, naime, samo aktualni predsjednik Andrej Krlin pa je izborni ishod izvjestan te ć stranku i ubuduće voditi novi/stari predsjednik. Poznati su već sada i potpredsjednici jaskanskog HDZ-a jer troje je kandidata, a isto toliko će ih obnašati funkciju potpredsjednika. To su Andja Julardžija, Ivan Dimnjaković i Robert Gomerac.

Izbori će biti održani u nedjelju 22. studenog od 8 do 19 sati u bivšim stranačkim prostorijama (u dvorišnom dijelu zgrade stare općine).

Osim čelnika gradskih i općinskih organizacija Hrvatske demokratske zajednice, u nedjelju se biraju i čelni ljudi županijskih organizacija. U zagrebačkoj županiji dva su kandidata za predsjednika – Damir Mikuljan i Željko Turk, a za četiri dopredsjednika županijskog HDZ-a devet je kandidata. To su Tomislav Masten, Javor Bojan Leš, Božidar Škrinjarić, Tomislav Landeka, Tomislav Lukšić, Josip Mahović, Marica Mikec, Franjo Lazarin i Miroslav Zemljak.

Povezane vijesti

Back to top button