Jaska i okolica

Izvješće PP Jastrebarsko

Iz Policijske postaje Jastrebarsko javljaju kako vikend nije bio miran te da su službenici morali nekoliko puta interevenirati. 

U petak, u 11.35 sati zaprimljena je dojava o krađi hrastovih kolaca sa stovarišta u šumi u mjestu Volavje. Naknadno provedenim izvidima utvrđeno da je navedenu krađu počinio 63-godišnji muškarac protiv kojeg je i podnesena kaznena prijava.

 

Ukraden suncobran

U subotu u 7 sati ujutro zaprimljena je dojava o krađi suncobrana sa terase ugostiteljskog objekta u gradu Jastrebarskom. Policijski službenici su potom izvršili pregled mjesta događaja, a daljnji rad se nastavlja.

Navečer, u 21.50 sati dogodila se prometna nesreća sa materijalnom štetom u mjestu Čabdin, gdje je 20-godišnji vozač upravljao osobnim vozilom, te uslijed neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom i udario u parkirano teretno vozilo.

 

 

Pijani 22-godišnjak skrivio nesreću

U nedjelju u 7.30 sati ponovno se dogodila prometna nesreća sa materijalnom štetom, a ovoga puta u mjestu Guci Draganički, gdje je 22-godišnji vozač upravljao osobnim vozilom pod utjecajem alkohola (1,34 g/kg), te uslijed neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom i sletio van kolnika.

 

46-godišnjak se udaljio od kuće

U 23.10 sati u PP Jastrebarsko su zaprimili dojava o nestanku osobe, tj. samovoljnom udaljenju 46-godišnjeg muškarca sa adrese prebivališta u mjestu Gornji Desinec. Iz policije javljaju kako se daljnji rad na pronalasku muškarca nastavlja.

Pretraži po oznakama

Slična tema:

Back to top button
Close