SportVijesti

Ovo su najzaslužniji sportaši Grada Jastrebarskog u 2020. godini

audio

Victoria Pustaj i Antonio Kossi najzaslužniji su sportaši Grada Jastrebarskog u 2020. godini. Najzaslužnija ženska sportska ekipa je Stolnoteniski klub Jaska, a muška Motocross klub Jaska. Proglašene su i najzaslužnije perspektivne mlade nade u ženskoj i muškoj konkurenciji te dodijeljena posebna nagrada za sportsko postignuće.

Ovoga je tjedna, naime, održan svečani prijem za najzaslužnije jaskanske sportaše u protekloj godini, čiji su domaćini bili zamjenici gradonačelnika Stipe Bučar i Domagoj Šlat, jer se gradonačelnik Zvonimir Novosel, kao što je poznato, zbog korone nalazi u izolaciji.

Prijemu, zbog aktualnih epidemioloških mjera, nisu mogli prisustvovati ni svi predstavnici klubova i članovi ekipa, kao ni njihovi treneri, a naj sportaši koji su te titule ponijeli na prijedlog Sportske zajednice Grada Jastrebarskog, nakon što su primili priznanja i poklon bonove, odnosno novčane nagrade, kratko su se predstavili za medije.

Evo što su rekli najzaslužniji u ženskoj i muškoj konkurenciji, a to su Victoria Pustaj iz Stolnoteniskog klub Jaska i
Antonio Kossi iz Motocross kluba Jaska:

 

Seniori Motocross kluba Jaska najzaslužnija su muška sportska ekipa Grada Jastrebarskog u prošloj godini.

U ženskoj konkurenciji to su seniorke Stolnoteniskog kluba Jaska čije su članice Martina Jukić i Sara Sušac bile na ovo tjednom prijemu.

 

Četiri naše mlade sportašice proglašene su perspektivnim mladim nadama. To su Nika Markulin iz Judo kluba Jaska, Dora i Sara Delić iz Orijentacijskog kluba Jelen i Helena Bašić iz Karate kluba Jastreb.

 

U muškoj kategoriji perspektivnih mladih nada sporta Grada Jastrebarskog, nagrađeni su Gabriel Šiljevinac iz Orijentacijskog kluba Jelen i Ivano Jeličić iz Karate kluba Jastreb.

 

Zadovoljna je bila i Jadranka Kunović, predsjednica Motocross kluba Jaska, kojoj je pripalo posebno priznanje za dugogodišnji doprinos sportu.

 

Najboljim jaskanskim sportašima, koji su te titule ponijeli zahvaljujući svojim sportskim rezultatima, radu i trudu, čestitali su zamjenici gradonačelnika Stipe Bučar i Domagoj Šlat, koji su istaknuli kako je više nego ikad potrebno zajedništvo u ovim izuzetno teškim vremenima, ne samo za sport već i za brojne druge životne aktivnosti. Također, zaželjeli su svima i puno sreće u daljnjim sportskim natjecanjima i pothvatima te obećali podršku Grada i Sportske zajednice. Evo što je izjavio Stipe Bučar:

 

Drugi zamjenik gradonačelnika, Domagoj Šlat, ujedno je i predsjednik Sportske zajednice grada Jastrebarskog.

 

Sličan sadržaj

Back to top button