192/193 infoVijesti

Jučer na našem području četiri prometne nesreće, jedna sa smrtnom posljedicom

Čak četiri prometne nesreće evidentirane su jučer poslijepodne na širem jaskanskom području, a u onoj koja se dogodila nešto prije 14 sati, u mjestu Gračac Slavetićki, vozač je sletio s kolnika i preminuo na mjestu događaja.

PU Zagrebačka navodi da mu je najvjerojatnije pozlilo tijekom vožnje i objavljuje detalje nesreće. Evo kako se to dogodilo: “Jučer oko 13 sati i 50 minuta, u mjestu Gračac Slavetićki, 64-godišnjak je upravljao osobnim automobilom marke Toyota Rav zagrebačkih registarskih oznaka, a kretao se makadamskom cestom u smjeru jugozapada. Dolaskom do kućnog broja 2, prilikom izlaska iz blagog desnog zavoja, 64-godišnjaku je tijekom vožnje najvjerojatnije pozlilo uslijed čega je sletio s kolnika, te preminuo na mjestu događaja. Tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu.”

Osim ove prometne sa smrtnom posljedicom, u Krašiću se jučer nešto iza 18 sati, dogodila nesreća s ozlijeđenom osobom, gdje su se sudarila dva osobna vozila, a dva sudara ali samo s materijalnom štetom dogodila su se i u Jastrebarskom U 13 sati došlo je do sudara između dva osobna vozila nakon čega se jedan od sudionika udaljio u nepoznato, a oko 18:30 h dogodila se još jedna prometna u kojoj su se također sudarila dva osobna vozila.

Pretraži po oznakama

Slična tema:

Back to top button
Close