Jaska i okolicaSportVijesti

Koronavirus odgađa najavljene događaje i aktivnosti u našem gradu

Povratkom koronavirusa počelo je odgađanje najavljenih događaja i aktivnosti u našem gradu.

Tako su iz Društva Naša djeca Jastrebarsko obavijestili sve roditelje koji su prijavili svoju djecu na ovogodišnju Ljetnu igraonicu da će pojedine aktivnosti biti odgođene za razdoblje kada će epidemiološka situacija biti povoljnija, a o novom terminu provođenja aktivnosti sve prijavljene će na vrijeme obavijestiti i neće biti potrebna ponovna prijava.

“Odlučili smo odgoditi sve aktivnosti u kojima postoji fizički kontakt te aktivnosti u zatvorenom prostoru. Za sada se odgađa Turnir u nogometu, Kreativna radionica, Fun-tastic English, Dramska radionica i Škola Badmintona.” – izvijestili su organizatori Ljetne igraonice i dodali kako aktivnosti bez fizičkog kontakta koje se odvijaju na otvorenom prostoru za sada planiraju održati, no da itekako prate epidemiološku situaciju u gradu u skladu s kojom će donositi nove odluke.

Odgođena Liga zaposlenika i Turnir ulica

Zbog nepovoljne epidemiološke situacije u Jastrebarskom, do daljnjega je odgođen i početak malonogometne Lige zapsolenika. “Na prvom mjestu nam je sigurnost i zdravlje naših građana, ali i zaposlenika koji rade na području Grada. Liga će se održati u kasnijem terminu, ovisno o epidemiološkoj situaciji.” – poručili su iz jaskanske Sportske zajednice.

Podsjetimo i kako je već ranije još jedna sportska aktivnost odgođena, a to je tradicionalni Turnir ulica koji je trebao biti održan 3. i 4. srpnja na Centrali na terenu s umjetnom travom kod stadiona Marijan Bradvić Mara.

“Svi smo se veselili održavanju turnira, koji je pored natjecateljskog, većim dijelom i društvenog karaktera, a odluku o odgađanju smo donijeli kako bi očuvali zdravlje svih Jaskanaca. Nadamo se da ćemo krajem ljeta Turnir ulica održati, a do tada ‘Budimo odgovorni’ .” – stoji između ostalog u priopćenju veterana NK Jaske.

Povezane vijesti

Back to top button