Jaska i okolicaVijesti

Kreće Ljetni kamp Hawk City 2020.

Četvrtu godinu zaredom u Jastrebarskom će, u organizaciji Kreativnog studija Zvrk i Kazališta Škrabe, kroz sljedeća dva tjedna biti održan Ljetni kamp Hawk City.

“Kampiranje” je namijenjeno djeci i mladima od 6 do 16 godina, a održat će se od srijede, 12. do četvrtka, 20. kolovoza (sve dane osim vikenda) u kasnim jutarnjim i ranim popodnevnim satima.

“Kreativni studio Zvrk i Kazalište Škrabe za svoje vjerne glumice i glumce, ali i nove ljubitelje kazališta, kreativnosti i pustolovina organiziraju popularni Ljetni kamp Hawk City već četvrto ljeto zaredom, a ove godine Kamp će se održati na raznim lokacijima u Jastki, i to na otorenom. U sklopu kampa djeca i mladi bavit će se glumom, scenskim pokretom i plesom, kreativnim pisanjem i čitanjem, istraživanjem prirode, psihologijom sreće, izradom predmeta od recikliranih materijala i drugim zanimljivim aktivnostima.” – poručuju organizatori i dodaju da se zainteresirani za sudjelovanje mogu prijaviti do utorka, 11. kolovoza na mail kazaliste.skrabe@gmail.com.

Povezane vijesti

Back to top button