Jaska i okolicaVijesti

Traže se nove mažoretkinje, balerine i glumci

Aktualne državne prvakinje i europske viceprvakinje, Svetojanske mažoretkinje, pozivaju sve djevojke i djevojčice od 4 do 25 godina da im se pridruže. Zainteresirane djevojke mogu postati članice tijekom cijelog rujna i to srijedom od 19 h ili subotom od 17 h kod Osnovne škole Ljubo Babić u Jaski ili se javiti mailom na svetojanskemazoretkinje@gmail.com.

“Nakon sezone pune neizvjesnosti, optimistično krećemo u novu sezonu s ciljem obrane svojih medalja i postizanja novih odličnih rezultata. Zaboravi brige i zapleši s nama! Čekamo te!” – poručuju Svetojanske mažoretkinje.

U subotu upis balerina

Baletni studio Jastrebarsko poziva sve zainteresirane djevojčice od 5 do 8 godina koje vole ples i žele naučiti svoje prve baletne korake i sudjelovati u njihovim predstavama, kao i sve balerine koje su već u studiju, da dođu na upise u subotu 5.9.2020. od 10 do 14 sati u Centar za kulturu Jastrebarsko.

“Radujemo se Vašem dolasku!” – poziv je iz Baletnog studija Jastrebarsko.

“Veselimo se zajedničkom kazališnom druženju”

Kazalište Škrabe  i  Kreativni studio Zvrk pozivaju sve predškolce, osnovnoškolce i srednjoškolce da postanu članovi velike obitelji Kazališta Škrabe. Satovi glume započet će sredinom rujna, a upisi traju do 25. rujna prijavom na mail adresu kazaliste.skrabe@gmail.com.

“Ako želite glumiti, pjevati, plesati i upoznati kazališni svijet i s druge strane zastora, ako želite naučiti pravilno govoriti, steći sigurnost i pobijediti strah od javnih nastupa, ako želite naučiti kako nastaje kazališna predstava (sve o glumi, scenografiji, kostimografiji, šminki, režiji, koreografiji bitaka i plesova, rasvjeti i tonu), ako se želite dobro zabaviti i steći nove prijatelje – dođite i pridružite nam se! Veselimo se našem zajedničkom kazališnom druženju!” – poručuju iz Kazališta Škrabe,

Povezane vijesti

Back to top button