192/193 infoVijesti

Muškarac preminuo u naletu vlaka u Jastrebarskom

Jučer u 15:50 sati u Jastrebarskom se dogodila tragedija. Naime, kako izvještava jaskanska policija, tada im je stigla dojava o naletu vlaka na nepoznatu mušku osobu koja je od zadobivenih ozljeda na mjestu događaja preminula. Obavljen je očevid, a daljnji rad na utvrđivanju činjenica i identiteta osobe nastavlja se.

PU Zagrebačka u svom izvještaju navodi kako je vlak koji prometuje na relaciji Jastrebarsko-Karlovac-Ogulin-Rijeka, jučer oko 15:30 sati u Jastrebarskom, na Radničkoj cesti, naletio na za sada nepoznatu mušku osobu koja je najvjerojatnije nepropisno prelazila kolosijeke, a koja je uslijed naleta smrtno stradala.

Neslužbeno doznajemo kako je riječ o 62-godišnjaku iz Jastrebarskog.

Jučer je u PP Jastrebarsko pristupila i ženska osoba te dragovoljno temeljem čl. 79 Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana predala policijskim službenicima jednu ručnu bombu, više komada raznog streljiva te 10 mehaničkih upaljača za bombu, dok je dan ranije u utorak 3 ručne bombe i više komada streljiva predala
muška osoba.

Policija ponavlja kako građani mogu dragovoljno, anonimno i bez ikakvih sankcija policiji i dalje predavati oružje koje posjeduju jer se akcija “Manje oružja, manje tragedije” provodi tijekom cijele godine.

Jaskanski plavci izvještavaju i o jučerašnjoj provali u spremište obiteljske kuće u mjestu Bregana Pisarovinska gdje je nepoznati počinitelj nasilno ušao i ukrao trimer za košnju trave i rezač žica. Daljnji rad se nastavlja.

Slična tema:

Back to top button