192/193 infoVijesti

Na području PP Jastrebarsko čak 31 prekršaj vozača za vikend, u Kupeč Dolu izgorio četverocikl

Policijska represivna akcija pojačanog nadzora vozila i vozača tijekom vikenda rezultirala je s duplo više prekršaja nego obično. Za vikend je, naime, evidentiran čak 31 prometni prekršaj, od čega je 20 prekršaja počinjeno zbog nepropisne brzine, odnosno prebrze vožnje, 3 prekršaja počinili su vozači pod utjecajem alkohola, a 8 prekršaja svrstano je u kategoriju “ostali”.

U noći s petka na subotu, nešto prije 2 sata, policijski su službenici u gradu Jastrebarskom prilikom nadzora prometa zaustavili osobno vozilo kojim je upravljao 29-godišnji vozač prije stjecanja prava na upravljanje, koji je uz to imao i alkohol u krvi. Izmjereno mu je 1,05 promila pa je priveden u policijske prostorije, a protiv njega je podnesen i Optužni prijedlog.

Od ostalih događaja tijekom vikenda izdvajamo i nedjeljnu krađu u Jaski i požar u Kupeč Dolu. Dojavu o provali u obiteljsku kuću u Jastrebarskom policija je primila u nedjelju nešto prije 13 sati te nakon očevida konstatirala da je nepoznati počinitelj u kuću ušao nasilno.

O požaru u Kupeč Dolu, gdje se zapalio četverocikl, policija je obaviještena u nedjelju oko 15:30 sati. Četverocikl je u potpunosti izgorio, a na mjestu događaja bili su i članovi DVD-a Jastrebarsko. Prilikom ovog događaja nije bilo ozlijeđenih osoba.

Od jučerašnjih intervencija jaskanskih plavaca spomenimo onu u 11 sati kada su zaprimili dojava o oštećenju osobnog vozila u mjestu Klinča Sela. Policija je obavila pregled mjesta događaja i daljnji rad se nastavlja.

Podsjetimo još kako je u tijeku i policijska akcija povodom Martinja, a koja traje do idućeg ponedjeljka.

Povezane vijesti

Back to top button