192/193 infoVijesti

Osam prekršaja u vikend akciji, mladić s preko dva promila zaustavljen u G. Desincu

8 prekršaja evidentirala je jaskanska policija za pojačanog nadzora vozila i vozača tijekom vikenda: tri vozača bila su pod utjecajem alkohola, 4 su vozila prebrzo, a jedan je bio za volanom prije stjecanja prava na upravljanja.

Osim o rezultatima prometne vikend akcije, Policijska postaja Jastrebarsko danas izvješćuje i o ostalim događajima tijekom vikenda pa se tako doznaje da je u petak rano ujutro, nešto prije 7 sati, otkrivena provala u trgovinu u mjestu Volavje, odakle su ukradene cigarete; poslijepodne oko 15 sati, policijski službenici u gradu Jastrebarskom zatekli su 38-godišnjeg muškarca koji je prosjačio, tražeći od građana novac; a u subotu predvečer zapalio se dimnjak na kući u Volavju. Vatru su uspješno ugasili članovi dobrovoljnih vatrogasnih društava Volavje i Petrovina.

Ostali policijski očevidi tijekom vikenda odnose se na prometne nesreće i prekršaje: u subotu nešto prije 13 sati u mjestu Kordići, u općini Žumberak, sudarila su se dva osobna vozila, a pola sata kasnije dva osobna vozila sudarila su se i gradu Jastrebarskom.

U subotu navečer, u Pisarovini je zaustavljen 42-godišnji vozač koji je upravljao vozilom prije stjecanja prava na upravljanje, koji je uz to bio i pod utjecajem alkohola od 0,76 promila, a protekle noći oko 2 sata u Gornjem je Desincu zaustavljen 28-godišnji vozač koji je bio pod utjecajem alkohola od 2,25 promila.

Pretraži po oznakama

Slična tema:

Back to top button
Close