SportVijesti

Ostavke trenera NK Jaske Vinogradara preko facebooka

Mislav Bradvić i Viktor Šimanović podnijeli su ostavke

​​Nogometni klub Jaska Vinogradar doživio je jučer poraz na domaćem terenu od Sloge iz Križa rezultatom 0:3 u 7. kolu Jedinstvene županijske lige, a kasnije tijekom dana trenerski dvojac Mislav Bradvić i Viktor Šimanović podnijeli su ostavke na mjesta trenera i to preko društvene mreže facebook, gdje u objavi kao glavni razlog navode ne postojanje podrške uprave koja, kako kažu, nije stala iza njih u teškim trenucima za klub.

Poštovani, podnosimo ostavku na mjesto trenera seniorske momčadi Nogometnog kluba Jaska Vinogradar.

Činimo zbog toga jer uprava kluba nije stala iza nas u ovim iznimno teškim trenucima za naš klub. Na sastanku s upravom kluba u mjesecu srpnju i kolovozu ove godine dogovoreno je da ćemo nas dvojica, Mislav Bradvić i Viktor Šimanović, biti treneri do kraja jesenskog prvenstva, dakle 15 kola, jer nam to razdoblje treba da uigramo momčadi sastavljenu od igrača dva spojena kluba, Jaske i Vinogradara. U tom teškom razdoblju uspjeli smo uz četiri poraza (dva od njih i nesretna) ostvariti i dvije pobjede i jedan neriješeni rezultat te pobjedu u Kupu. I dalje imamo realne šanse da jesenski dio prvenstva okončamo na mjestu koje nam jamči mirnu zimsku pauzu i potpunu konsolidaciju igračkog sastava prve momčadi.

Uprava kluba nije u tom razdoblju ispoštovala financijske obaveze prema nama (nismo dobili ugovorene honorare za mjesec kolovoz), a nije nas zaštitila ni od grubih napada sa strane, koje su prema nama sustavno provodili neki pojedinci koji su već u više navrata u teškim trenucima ostavljali naš klub na cjedilu. Osim predsjednika kluba Marina Bankovića ostali članovi uprave nisu pokazali dovoljno želje, truda i nastojanja da nam omoguće i osiguraju miran rad.

U proteklom razdoblju učinili smo sve što je u našoj moći da ojačamo našu seniorsku momčad i doveli smo pojačanja koja su prijeko potrebna za rang u kojem se natječemo.

Nogometni klub Jaska je naš matični klub i naše najdraže nogometno društvo, kojem od srca želimo sve najbolje. Učinit ćemo i nadalje sve što je u našoj moći da taj klub ostvari najbolje moguće rezultate i u tom smislu naš klub može uvijek računati na nas.

Zahvaljujemo svim vjernim navijačima na dosadašnjoj podršci i želimo puno sreće i uspjeha novom treneru.

S poštovanjem, Mislav Bradvić i Viktor Šimanović.

Stoji to u objavi na, kako je u opisu same stranice navedeno, službenoj stranici kluba NK Jaska Vinogradar, iz kojeg je ljetos nakon netom odrađenog spajanja dva najpoznatija kluba s jaskanskog područa, NK Jaske i NK Vinogradara, poslana poruka kako će “zajedno biti jači i konkurentniji na županijskoj sceni u sportskom, stručnom i infrastrukturalnom pogledu”, no svega tri mjeseca kasnije došlo je do očite krize koja je rezultirala ostavkama trenerskog dvojca preko facebooka, društvenoj mreži na kojoj se ovih dana mogu pronaći i razna osobna obračunavanja pojedinaca povezanih s ovim nogometnim klubom, a koja i nemaju neki sportski predznak. U svakom slučaju, i neupućenima sada postaje jasno kako je situacija u “spojenom” klubu jako daleko od idealne.

Nakon 7 odigranih kola NK Jaska Vinogradar ima 7 bodova i zauzima 12. mjesto u konkurenciji 16 klubova u Jedinstvenoj županijskoj ligi, petom rangu hrvatskog nogometa. Već u srijedu na rasporedu je sljedeća utakmica, ona u osmini finala županijskog kupa, u kojoj dočekuju trećeligaša Bistru, a tko će u toj utakmici klub voditi s klupe, službeno bi trebalo biti poznato uskoro.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore


 

Sličan sadržaj

Back to top button