192/193 infoJastrebarsko

Policija bez puno posla za vikend, dvije intervencije vatrogasaca

Uskrsni vikend bio je relativno miran što se tiče posla jaskanske policije, koja u svom izvješću navodi svega nekoliko događaja, od kojih izdvajamo požar garaže na Uskrs u Jastrebarskom, a kojeg su ugasili pripadnici DVD-a Jastrebarsko. Do požara je došlo zbog zapaljenja predmeta koji su se nalazili na električnoj peći. Prilikom događaja nije bilo ozlijeđenih osoba, no nastala je materijalna šteta.

Još u petak, u 7,35 sati zaprimljena je dojava o požaru krovišta obiteljske kuće u mjestu Topolovec Pisarovinski. Požar je ugašen od strane pripadnika DVD Pisarovina, Donja Kupčina i Lijevo Sredičko. Utvrđeno je kako je došlo do požara čađe u dimnjaku, te uslijed pregrijavanja istog došlo do zapaljenja djela krovišta. Prilikom događaja nije bilo ozlijeđenih osoba, dok je nastala materijalna šteta.

NOVO:  Počela je demontaža klizališta

Istog dana, u 16,45 sati, dogodila se i prometna nesreća s materijalnom štetom u Krašiću, gdje je 24-godišnji vozač osobnog vozila, uslijed nepropisne vožnje unazad udario u parkirano osobno vozilo, nakon čega se udaljio, no naknadno je pronađen po policijskim službenicima.

Prometna nesreća s materijalnom štetom dogodila se i u subotu u 16,30 sati Volavju. Tamo je nepoznati vozač s nepoznatim vozilom, uslijed nepropisnog okretanja udario u stablo čempresa, nakon čega se udaljio u nepoznato. Daljnji rad se nastavlja.

U ponedjeljak je u policiju prijavljena prijetnja 52-godišnje žene u Klinča Selima, a pvaj slučaj prijavila je 57-godišnjakinja. Daljnji rad se nastavlja.

Dodajmo kako se jutros u 05,35 sati dogodio i nalet osobnog vozila na divljač u Izimju, gdje je 52-godipnji vozač udario srnu koja je pretrčavala kolnik.

Komentari:

Oznake

Ako ste propustili:

Adblock software detektiran

Podržite nas tako da dozvolite prikaz oglasa u svom browseru