192/193 infoVijesti

Policija objavila detalje pokušaja krađe goriva iz radnog stroja u Izimju

Nakon nedjeljnog pokušaja krađe goriva iz radnog stroja u Izimju, Policijska uprava zagrebačka objavila je informaciju – da je provedeno kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjakom radi sumnje u počinjenje kaznenog djela Teška krađa u pokušaju.

Utvrđeno je kako je osumnjičeni, u nedjelju 19. siječnja, u poslijepodnevnim satima, osobnim automobilom marke Audi karlovačkih registarskih oznaka, došao u mjesto Izimje, parkirao automobil u napuštenom dvorištu uz kolnik Državne ceste D1, potom uzeo dva plastična kanistra, plastično crijevo i prikladan alat, te se uputio do parkiranog radnog stroja marke Catepillar u vlasništvu tvrtke iz Jastrebarskog.

Popeo se na stroj gdje je pomoću odvijača nasilno otvorio poklopac spremnika u namjeri da otuđi gorivo. U krađi je, međutim, spriječen od strane jednog građanina koji ga je uočio kako se skriva ispod radnog stroja. Po dovršenom kriminalističkom istraživanju, protiv osumnjičenoga je podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Novom Zagrebu – priopćila je Policijska uprava zagrebačka.

Pretraži po oznakama

Slična tema:

Back to top button
Close