192/193 infoVijesti

Policijsko vikend izvješće obiluje različitim događajima

Ukupno 19 prekršaja evidentirala je jaskanska policija tijekom protekloga vikenda za pojačanog nadzora vozila i vozača. Kao i uvijek, najviše prekršaja bilo je zbog prebrze vožnje. Takvih prekršitelja ovoga je vikenda bilo 13. 4 prekršaja svrstana su u kategoriju “ostali prekršaji”, a po jedan je prekršaj zbog upravljanja vozilom prije stjecanja prava i vožnje u alkoholiziranom stanju.

22-godišnji vozač zaustavljen je, naime, sinoć iza 22 sata u Gornjem Desincu, a bio je pod utjecajem alkohola (izmjereno mu je 1,35 promila) te nije imao vozačku dozvolu. Priveden je u policijske prostorije gdje je zadržan do otrežnjenja, a slijedi mu Optužni prijedlog.

Osim prometnih prekršaja, današnje policijsko izvješće obiluje i drugim različitim događajima. Jučer poslijepodne, prilikom čišćenja kuće u mjestu Žamarije, pronađena je ručna bomba i razno puščano streljivo. Također jučer poslijepodne policija je zaprimila i dojavu o oštećenju konopa na dječjoj ljuljački i penjalici u Vukšin Šipku, te o provali u kuću u Volavju.

U subotu, nešto prije 8 sati, na glavnoj jaskanskoj ulici sudarila su se dva osobna vozila, a poslijepodne je u Klinča Selu 72-godišnji muškarac prijetio muškarcu starom 41 godinu.

U petak prijepodne policija je zaprimila dojavu o požaru suhe trave i niskog raslinja u mjestu Gornji Oštrc. Požar su ugasili članovi dobrovoljnih vatrogasnih društava Gornja Kupčina i Sošice. Prilikom ovog događaja nije bilo ozlijeđenih osoba niti je nastala materijalna šteta.

Povezane vijesti

Back to top button